Το Camp

Ακολουθούν οδηγίες για την εύκολη πρόσβαση σας στο Δέξον Paintball Camp.
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPS σας βάζοντας τις συντεταγμένες:
Γεωγραφικό Πλάτος: 37.76229166670000 Γεωγραφικό Μήκος: 23.96772222220000

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΔΕΞΟΝ PAINTBALL CAMP ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Βγαίνοντας από Αττική οδό στην έξοδο για Μαρκόπουλο πηγαίνετε δεξιά ακολουθώντας τον δρόμο.

Στρίβετε δεξιά ακολουθώντας τις ταμπέλες Καλύβια, Λαγονήσι, Ανάβυσσος , ΚΤΕΟ.

Βγαίνοντας από τα Καλύβια θα συναντήσετε στον δρόμο μια διχάλα, όπου δεξιά πηγαίνει για Γαλάζια Ακτή και αριστερά πηγαίνει για Λαγονήσι, Ανάβυσσο, ΚΤΕΟ, εσείς θα στρίψετε αριστερά.

Έπειτα θα συναντήσετε άλλη μια διχάλα, ευθεία πηγαίνει για Λαγονήσι, αριστερά για Ανάβυσσο, ΚΤΕΟ, εσείς στρίβετε αριστερά.

Από εκείνο το σημείο ακολουθείτε το δρόμο χωρίς να στρίψετε για περίπου 11χλμ.

Στο δρόμο στα αριστερά σας θα συναντήσετε λευκά σπασμένα κάγκελα (παλιό ράντζο για άλογα). Συνεχίζετε ευθεία και σε περίπου 1χλμ. θα δείτε το εκκλησάκι του Αγ. Παντελεήμονα στο αριστερό σας χέρι επί του δρόμου, και ταμπέλα ΔΕΞΟΝ.

Στρίβετε αριστερά και στα 800μ. θα βρείτε την τελευταία πινακίδα ΔΕΞΟΝ (λευκή με κόκκινα γράμματα), στρίβετε στον χωματόδρομο αριστερά και στα 900μ.φτάσατε στο ΔΕΞΟΝ PAINTBALL CAMP.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΔΕΞΟΝ PAINTBALL CAMP ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ

Ερχόμενοι από παραλία, ακολουθείτε την διαδρομή για Σούνιο.

Περνάτε το Λαγονήσι και αφού περάσετε την Σαρωνίδα, υπολογίζετε 3χλμ. περίπου και συναντάτε την μεγάλη παραλία της Αναβύσσου στο δεξί σας χέρι.

Ελαττώνετε ταχύτητα ακολουθώντας την αριστερή λωρίδα και βλέπετε ένα Super Market ΑΒ-CITY στα αριστερά, πάνω στον κεντρικό δρόμο στη γωνία. Σε αυτά τα φανάρια στρίβετε αριστερά ακολουθώντας τις πινακίδες για Κερατέα, Λαύριο. Πηγαίνετε συνέχεια ευθεία ακολουθώντας την κατεύθυνση προς ΚΕΡΑΤΕΑ.

Στα 2χλμ. περίπου θα δείτε στο δεξί σας χέρι μια μεγάλη εκκλησία την οποία προσπερνάτε (Αγ. Θεόδωροι) συνεχίζοντας ευθεία. Στο επόμενο χλμ. θα δείτε ένα μικρό εκκλησάκι (Αγ. Παντελεήμονας) στα δεξιά σας επί του δρόμου.

Εκεί κάνετε δεξιά για Κερατέα και στα 800μ. θα δείτε μια πινακίδα ΔΕΞΟΝ (λευκή με κόκκινα γράμματα), στρίβετε  στον χωματόδρομο αριστερά και στα 900μ. φτάσατε στο ΔΕΞΟΝ PAINTBALL CAMP.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση καλέστε στο τηλέφωνο 6978-771500.

 

Copyright 2009 © Dexon Paintball Camp | Designed by IosGal