Η Εταιρεία

Η ΔΕΞΟΝ Αγώνες Χρωματοσφαίρισης ε.π.ε. ιδρύθηκε τον Μάιο του 2003. Σε συνολική ιδιόκτητη έκταση 17 στρεμμάτων, οι ιδιοκτήτες, Αλέξανδρος και Χρήστος Θεοχάρης, δημιούργησαν έναν ασφαλή χώρο διεξαγωγής παιχνιδιών χρωματοσφαίρισης παρέχοντας ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις σε παίχτες και συνοδούς.

Διαθέτοντας 2 πίστες recball και παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, αποφασίσθηκε η δημιουργία ενός γηπέδου για την διεξαγωγή της αγωνιστικής εκδοχής του paintball (speedball).  Η εμπλοκή με το speedball αποτελεί μία από τις προκλήσεις της ΔΕΞΟΝ για την ανάπτυξή του στην Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό η ΔΕΞΟΝ ήταν η πρώτη στον χώρο η οποία χορήγησε 2 ομάδες για την συμμετοχή τους σε αγώνες speedbal. Διοργανώνει αυτόνομα πρωταθλήματα  σε συνεργασία με συναδέλφους του χώρου καθώς και τα πρωτοποριακά 3x3 events.

Παράλληλα η ΔΕΞΟΝ  συνδιοργανώνει πρωτάθλημα recball-mil/sim, ημερήσια και νυχτερινά events.

Τα έμπειρα στελέχη της κατέχοντας πτυχία διαιτησίας αποτελούν αυτόνομα ref teams, ή στελεχώνουν ref teams σε όλα τα είδη και πρωταθλήματα paintball.

Διαθέτοντας την εμπειρία και τον ανάλογο εξοπλισμό, η ΔΕΞΟΝ έχει διοργανώσει παιχνιδια paintball και σε χώρους εκτός των εγκαταστάσεών της.

Η αναβάθμιση των  εγκαταστάσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι συνεχής και δεδομένη. Με στόχο την συνέπεια και την διεξαγωγή ασφαλών δραστηριοτήτων εντός και εκτός των εγκαταστάσεων της ΔΕΞΟΝ, συνεχίζει τη πορεία της στον χώρο της Ελληνικής χρωματοσφαίρισης.

Το Δέξον Paintball Camp έχει χορηγήσει στο παρελθόν και εξακολουθεί να χορηγεί μερικές από τις καλύτερες αγωνιστικές ομάδες, τόσο στο Speedball όσο και στο Recball, προσφέροντας τους όλα τα εφόδια και την βοήθεια, ηθική και οικονομική, ώστε να αποδώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα αγωνιστικά αλλά και σε επίπεδο συμπεριφοράς μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

2004 Dexon F.T.- Immortals
2005 Dexon F.T.- Immortals- Victor Charlie
2006 Dexon F.T.-Supreme- Victor Charlie- Cursed- Raptors- Diamonts- Desert Rats
2007 Dexon F.T.-Supreme- Victor Charlie- Cursed- Broca Divide- Cockers- X Men
2008 Dexon F.T.- Dogs D'Amour- Desert Rats

Σας προσκαλούμε λοιπόν στην ΔΕΞΟΝ για να ζήσετε την εμπειρία του paintball παίζοντας πάντα με ασφάλεια.

Για την ΔΕΞΟΝ ε.π.ε.
Αλέξανδρος Χ. Θεοχάρης

 

Copyright 2009 © Dexon Paintball Camp | Designed by IosGal